El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat que “el mur del parc del Panteó Quijano pateix desperfectes, ja que part de la superfície d’esta paret s’ha soltat i ha caigut sobre la vorera”.

 

“El mal estat del mur és més que evident i provoca la mala imatge d’un monument de referència de la nostra ciutat i el pitjor de tot és que les restes han caigut sobre la vorera, amb els problemes que això pot generar als vianants que caminen per esta zona”, ha destacat.

 

En este sentit, Bellido ha apuntat que“malauradament la caiguda de part de la superfície d’este mur se suma a la llarga llista de desperfectes que pateix la via pública i a la manca de condicionament que registra durant els últims anys”.

 

Per al secretari de Compromís per Alacant, “esta situació no s’ha generat per manca de recursos públics, ja que actuacions com la innecessària remodelació de la plaça Balmis, que costà 80.000 euros, o la de la redona del Mil·lenni demostren que sí es disposa de diners per condicionar l’espai públic, i, per tant, parlem d’una manca de voluntat política que des de Compromís tornem a denunciar”.

 

“Per tant, sol·licitem al reparació urgent del mur del parc del Panteó Quijano per tal de garantir una bona imatge i elements públic segurs per a Alacant”, ha conclòs Ignasi