El secretari de Compromís per Alacant, Natxo Bellido, ha assegurat hui que “instem al Partit Popular a que faça reflexionar a Sonia Castedo per tal que assistisca al ple del pròxim 5 de gener en què es donarà compte de la seua renúncia, ja que es tracta d’una mostra d’estima, respecte i responsabilitat cap a l’Ajuntament i la ciutat, encara que siga en l’últim minut”.

Per a Bellido, “l’eixida de l’alcaldessa de l’Ajuntament s’ha fet al més pur estil Castedo, des de la supèrbia i el menyspreu a la ciutat, les institucions i la ciutadania, doncs ja no va ser tolerable que fera pública la seua dimissió a través de les xarxes socials, quan podia haver-ho fet el dia anterior al ple, i tampoc ho és que no acudisca al ple del dia 5”.

 “Entenem que els alacantins i alacantines no es mereixen una alcaldessa que ha passat pel càrrec sempre atenent els seus interessos personals i oblidant-se de la majoria de la ciutadania i del respecte que mereix esta institució”, ha destacat.

Per això, el secretari local ha apuntat que “la responsabilitat de Castedo és participar en el ple i no amagar-se per tal d’evitar donar la cara”.