La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat hui que “anem a registrar una pregunta parlamentària per a que el Consell aclarisca quin deute té a dia de hui amb l’Ajuntament d’Alacant, doncs cal recordar que l’estiu passat el consistori xifrava este deute en 6,7 milions d’euros”.

Mollà ha apuntat que “segons les dades municipals, els impagaments han sigut freqüents al llarg de la legislatura i, per tant, volem saber si s’ha abonat ja part d’este deute o no i en quin termini està previst pagar els diners pendents”.

La diputada de Compromís ha destacat que “és important que el consistori puga comptar prompte amb estos recursos, especialment tenint en compte el mal estat en què els diferents governs del PP han deixat les arques municipals”.

En este sentit, el candidat a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha ressaltat que “ja que mentre Sonia Castedo va ser diputada autonòmica no es va molestar en reclamar estos diners al Govern valencià, des de Compromís exigim que s’aclarisca esta dada i que s’explique quan s’efectuarà el pagament per tal que estos diners puguen ser invertits en serveis per als alacantins i alacantines”.