El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha assegurat que “nosaltres ens presentem per a governar desde la transparència i l’honestedat, perquè els nostres vots siguen decisius per al canvi, per a un canvi que té qüestions urgents i importants, que són l’emergència social i l’emergència democrática”.

En la roda de premsa oferida aquest divendres al costat de bona part de la candidatura municipal, per a fer balanç de la campanya electoral, Bellido ha subratllat que “en Compromís ens presentem a per totes, ens presentem a guanyar, ens presentem molt contents i molt satisfets de com ens han anat les coses i ho diem”.

Nosaltres, –ha afegit—“entrem en les institucions amb les mans netes, amb el cor ple de sentiment, ple d’il•lusions i d’emocions i amb el cap ple de projectes i plena d’idees: Ho tenim tot per a poder complir els nostres somnis i esperem que la ciutadania aquest diumenge ho faça posible”.

“I en aqueix compromís que tenim de govern, de poder articular majories, d’un canvi polític que sabem que haurà de ser compartit, sabem que haurem de posar-nos a cooperar”—ha apuntat–.

“El canvi polític no passa únicament per Compromís ni tampoc passa únicament pels regidors que puguem sumar en l’ajuntament les forces que estem a favor del canvi. Aquest canvi polític serà real si té una majoria social que ho sustente, si som capaces d’articular unes majories molt transversals a nivell ciutadà que estan a favor del canvi”.

Així mateix, el candidat a l’Alcaldia a més ha recordat que la coalició ha treballat intensament durant els últims quatre anys, “enfront d’uns altres que s’han presentat en aquesta ciutat corrent en dos mesos, i fins i tot han hagut de copiar el seu programa electoral d’on siga perquè no tenen ni programa electoral ni saben què volen per a aquesta ciutat perquè és impossible fer-ho en dos mesos”.

“Vosaltres sabeu que portem anys treballant molt, tenint un programa de govern molt potent per al dia després, perquè ho hem dit des del primer dia: ens presentem per a governar aquesta ciutat i la sensació de creixement de Compromís i que, cada vegada més, és un clam en la ciutadania que Mònica Oltra ha de ser la presidenta de la Generalitat Valenciana”, ha comentat als periodistes.