El Govern Central del PP ja s’ha pronunciat en contra de la retirada del Pla d’Ajust que des de l’any 2012 i fins al 2022 pesa sobre els comptes de l’Ajuntament d’Alacant.
Al llarg dels últims mesos des de Compromís hem desenvolupat una àmplia campanya #AjustInjust, amb la qual hem sol·licitat la retirada d’aquest Plan al Ministeri d’Hisenda en totes les instàncies parlamentàries possibles.
Malauradament, tal com va anunciar el nostre secretari local Natxo Bellido, en aquesta iniciativa que ha comptat amb el suport de nombroses forces socials i econòmiques de la ciutat, el PP i Ciudadanos no han mogut un dit perquè es retire “la soga al coll” que té aquesta ciutat, tutelada des de Madrid pel descontrol econòmic que va practicar l’anterior govern municipal del PP.
“Després de dos anys de gestió responsable, la situació de les arques municipals es troba absolutament sanejada, però el Govern del PP prefereix mirar cap a un altre costat i mantenir-nos castigats, frenant la inversió i limitant la contractació municipal”, ha remarcat Bellido.