Compromís reitera la seua petició de documentació sobre les possibles contractacions del govern del PP amb la fàbrica de «fake news» «Más Portal»

La capçalera «Más Alacant» del grup es pot trobar en diferents instal·lacions municipals

El fiscal de Dénia va presentar a principis de novembre una denúncia a l’editor de «Más Portal» per extorsió i amenaces

El grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant ha reitera-do al govern municipal la reclamació de la relació de factures emeses per les empreses de Más Portal”, en cas d’haver-les, i contractes, convenis i altres fórmules de col·laboració amb la mateixa.

“Volem saber si el minigovern del PP a Alacant ha finançat la campanya bruta de “fake news” que “Más Portal” va emprendre contra els ajuntaments del canvi”, ha destacat Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant.

Compromís va presentar per registre una instància en aquest sentit el passat 6 de novembre després de conèixer-se la denúncia presentada pel fiscal de Dénia a l’empresari editor del diari “Más Portal” per extorsió i amenaces a alcaldes i alcaldesses de governs progressistes.

El diari gratuït es troba habitualment en diferents instal·lacions municipals, tant obertes al púbic com a internes, com són l’antic despatx de l’alcalde o la porta de l’edifici de cristall de l’Ajuntament on entre altres gestions municipals es paguen els tributs. I des de Compromís han reiterat la seua preocupació perquè l’Ajuntament de la ciutat col·labora d’alguna manera amb aquest mitjà de dubtosa credibilitat.

“Volem saber si l’Ajuntament d’Alacant té algun tipus de relació econòmica amb aquest mitjà de comunicació que s’ha dedicat a fabricar notícies falses i campanyes difamatòries contra municipis o càrrecs polítics que no inverteixen diners en publicitat, i si és així que talle immediatament qualsevol aportació a “Más Portal”, ha destacat Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant.

Arxivat en: Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *