A les dotze de la nit d’este divendres s’ha donat el tret d’eixida a la campanya electoral per als comicis municipals i autonòmics del proper 22 de maig. La coalició que formen el Bloc, Iniciativa i els Verds ha encetat el camí cap a les institucions a la Plaça del Mercat d’Alacant, on la cap de llista a les Corts per Alacant, Mireia Mollà i el candidat a l’alcaldia d’Alacant, Tomàs Mestre, acompanyats de nombrosos militants i simpatitzants han enganxat els primers cartells de la comtessa electoral.

Compromís es presenta com l’alternativa “a les polítiques de dretes del Partit Popular i front a les retallades que estan duent a terme els socialistes”. Tant Mireia Mollà com Tomàs Mestre han destacat el compromís de la coalició que representen amb un canvi en la forma de fer política, centrada en els ciutadans i amb l’objectiu de fer polítiques pensades per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

El candidat a l’alcaldia d’Alacant. Tomàs Mestre, ha explicat que amb Compromís a l’ajuntament d’Alacant tindrem una ciutat més amable on les decisions es prendran en funció de les necessitats de de la ciutat i no dels interessos d’uns pocs. La transparència en la gestió municipal i la participació ciutadana son alguns dels eixos fonamentals en els que es centrarà la campanya del candidat de Compromís per Alacant, com a millor eina per a lluitar contra la corrupció a les institucions.