El coordinador, Ignasi Bellido, reclama a l’equip de govern que parle amb els veïns per buscar una solució

El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat hui que “el cas del barracó construït dins del pati d’un edifici de veïns a El Pla evidencia el desgovern al que ens té acostumats l’alcaldessa, Sonia Castedo, doncs és un dels millors exemples de mala gestió i desaprofitament dels recursos públics”.

Bellido ha indicat que “és inexplicable que l’Ajuntament haja invertit 400.000 euros en una construcció que manté tancada des de fa un any i a la que no ha donat cap utilitat, mentre ha decidit tancar biblioteques al·legant motius econòmics”.

El coordinador local de la coalició ha apuntat que “és increïble que Castedo haja decidit invertir 400.000 euros que són de tots els alacantins i alacantines en un edifici sense ús i que causa molèsties a uns veïns que segueixen reclamant la titularitat del sòl on va ser construït”.

“En este sentit, demanem a l’equip de govern que es moleste en parlar amb els veïns per tal de buscar una solució a la problemàtica de la titularitat del sòl, ja que fins ara el govern de Castedo només ha actuat des de la prepotència i l’absència de diàleg”, ha reclamat Bellido.

“Volem que l’Ajuntament escolte les reivindicacions justificades que estan fent els veïns i volem explicacions sobre la important inversió que es va fer en un barracó que ara roman tancat”, ha assenyalat el coordinador, que ha afegit que “des de Compromís per Alacant seguirem al costat dels veïns d’esta ciutat que estan desatesos pel govern municipal”.