La coalició critica la improvisació amb què es va gestionar esta actuació programada des de fa mesos

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha criticat hui que “no es llevara adequadament la decoració que el PP va utilitzar per al seu congrés el passat cap de setmana en l’Auditori  de la Diputació d’Alacant (ADDA) i que es deixara muntada en el concert que l’orquestra Chaikovski de la Ràdio de Moscou va oferir este dissabte”.

Mestre ha explicat que “el fons es va cobrir de mala manera amb unes teles negres i l’actuació es va haver de portar a  terme amb el sòl blau celeste que havia muntat el PP, un muntatge que queda molt lluny d’un auditori que vol convertir-se en referent”.

El portaveu de la coalició ha assenyalat que “el més greu és que este concert ja va ser presentat a desembre de 2011 i, per tant, estava previst des de feia molts mesos, de manera que no s’havia d’haver deixat cap aspecte a la improvisació”.

“Si el congrés del PP a l’ADDA es va organitzar més tard no entenem per què no se’ls va dir que ja hi havia un concert previst per a eixe dia, on els espectadors havien pagat uns 40 euros per l’entrada, i se’ls va habilitar un altre espai”, ha afirmat Tomàs Mestre.

El portaveu de Compromís per Alacant ha afegit que “potser el PP va fer valdre que és el partit que governa la Diputació per imposar les seues necessitats a les que tenia l’orquestra rusa”.

“En este sentit, volem recordar al PP que l’ADDA és un espai públic que s’ha construït amb els diners de tots –que, per cert, ha costat el doble del que s’havia pressupostat- i per tant, no poden tenir cap preferència en el seu ús, doncs la gestió d’este auditori s’ha de fer segons criteris professionals”, ha conclòs Mestre.