La diputada de Compromís Mireia Mollà ha condemnat el crim de violència masclista que ha tingut lloc hui a Alacant i que ha acabat amb la vida d’una jove al barri de Carolines.

Mollà ha afirmat que “Compromís rebutja i condemna este nou cas de violència masclista, que demostra que encara queda molt de treball a fer contra el masclisme i també per garantir la protecció de les dones maltractades, doncs cal recordar que en este cas el presumpte assassí havia sigut denunciat amb anterioritat, però no comptava amb cap ordre d’allunyament”.

Mireia Mollà ha lamentat també que “les retallades del PP, tant a la Generalitat com al Govern central, hagen arribat també a este àmbit, doncs així ho demostra el fet de que la Conselleria de Benestar social haja suprimit la vigilància als centres per a dones víctimes de maltractaments i que haja caigut més d’un 21% de la partida que el Govern destina a la prevenció d’este tipus de violència”.

La diputada de Compromís ha denunciat que “també s’han reduït les inversions en programes d’igualtat, com si les desigualtats entre sexes no foren també una expressió més del masclisme”.

Mireia Mollà ha indicat que “estem davant un vertader problema social que necessita d’una acció contundent dels organismes públics i en cap cas podem tolerar un pas enrere en esta lluita ni per motius econòmics ni per cap altra qüestió”.