El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha exigit hui que “l’Ajuntament d’Alacant revise en profunditat les palmeres de la ciutat, esclarisca què ocasiona la seua caiguda i actue de manera immediata per evitar que un nou exemplar vaja a terra i provoque una desgràcia”.

 Mestre ha fet estes declaracions després que una nova palmera es caiguera en la ciutat d’Alacant, en esta ocasió en l’avinguda del doctor Gadea. Amb este ja són cinc els exemplars d’esta espècie que han caigut en l’últim mes.

El portaveu de la coalició ha apuntat que “és obvi que el manteniment d’estes palmeres no s’ha fet de manera adequada i que, en contra del que assegura el regidor d’Atenció Urbana, Andrés Llorens, el seguiment que s’està fent des que van caure els primers arbres està sent insuficient, com demostren les noves caigudes”.

 “S’ha de donar una solució urgent a esta qüestió que suposa un risc evident per als ciutadans i, per tant, el primer que s’ha de fer és analitzar les palmeres i esbrinar per quin motiu cauen”, ha indicat Tomàs Mestre, qui ha recordat que “este treball s’hauria d’haver fet durant els mesos d’hivern i així hauríem evitats les caigudes i evitaríem haver de podar ara les palmeres, una acció que atrau el morrut roig”.