Compromís per Alacant exigeix a Castedo que dimitisca també com a alcaldessa “pel bé de la ciutadania”

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha afirmat hui que “si l’alcaldessa dimiteix finalment com a diputada a Les Corts a causa de les investigacions judicials sobre el cas Brugal, entenem que, per coherència, hauria de dimitir també com a alcaldessa d’Alacant, que a més és el càrrec des del que hauria comès els presumptes delictes dels que se li acusa”.

“És obvi que si Castedo renuncia a l’acta de diputada autonòmica és perquè vol accelerar el procés judicial, ja que no pot suportar el pes de la investigació per més temps”, ha indicat Mestre, que ha afegit que “si la seua prioritat és resoldre la seua situació personal, el que ha de fer és deixar de ser alcaldessa, perquè este càrrec exigeix màxima dedicació als ciutadans”.

Tanmateix, el portaveu de la coalició ha remarcat que “des de Compromís entenem que Castedo hauria d’haver renunciat als dos càrrecs que ocupa en el moment en què es va obrir la investigació, ja que els delictes pels que se l’investiga són molt greus i podrien suposar la manipulació del principal pla d’ordenació de la ciutat”.

Per la seua banda, el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat que “el seu predecessor i actual diputat autonòmic, Luis Díaz Alperi, hauria de seguir el mateix camí, però veiem que té massa por i no està disposat a perdre la seua condició d’aforat, una actuació que el fa indigne d’exercir un càrrec públic”.

“Lamentablement veiem com estes persones que han sigut triades per representar els interessos dels ciutadans d’Alacant i del conjunt del territori només es preocupen en ordir estratègies per mantenir la seua cadira, mentre desatenen els ciutadans en el moment en què més ho necessiten”, ha explicat Ignasi Bellido.

Arxivat en: Alacant, Compromís per Alacant, Municipal, Natxo Bellido, Sonia Castedo, Tomàs Mestre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *