El portaveu de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha explicat hui que “la coalició ha exigit a la Conselleria d’Infraestructures i Medi Ambient que aprofite les vies ferroviàries de l’antic FEVE per habilitar una via verda que connecte de manera realment sostenible el Postiguet i l’Albufereta”.

Falcó ha indicat que “el projecte de la Conselleria contempla un passeig que en la seua arribada al mirador, ubicat a l’altura de la Finca Adoc, consta d’unes escales de pujada i baixada, amb el que queda inutilitzat per a persones amb mobilitat reduïda o ciclistes”.

“En este sentit, hem elevat una pregunta al nostre grup parlamentari per a que demane a la Conselleria d’Infraestructures i Medi Ambient que reconsidere el seu projecte i opte per aprofitar el túnel alliberat per connectar estes platges mitjançant una via verda”, ha assenyalat el portaveu de Medi Ambient.

Luis Falcó ha assegurat que “seria un gran error que la Generalitat perdera esta oportunitat i impedira que moltes persones feren ús d’esta infraestructura, amb el que demostraria també una nul·la sensibilitat cap a l’accessibilitat”.

“A més, si es refera el projecte com demanem des de Compromís s’estarien impulsant nous valors turístics, s’estaria millorant la comunicació en la ciutat i s’aconseguiria fomentar més el transport sostenible en la platja, evitant els problemes de trànsit habituals”, ha conclòs el membre de Compromís per Alacant.