La coalició recorda que s’han suprimit els semàfors a esta zona escolar, que tampoc compta amb presència policial

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha denunciat hui que “la càrrega i descàrrega de camions de gran tonatge al centre comercial Gran Via provoca un caos de trànsit a l’entrada de les aules d’Infantil del col·legi Pedro Duque i suposa un vertader perill diari per als alumnes i els seus pares”.

Mestre ha recordat que “com vam denunciar des de Compromís, l’accés al col·legi ja s’havia convertit en un perill perquè s’han suprimit els semàfors en el creuament del carrer José García Sellés amb Artista Foguerer, davant del centre, i perquè l’escola no compta amb agents de la policia que regulen el trànsit, una situació injustificada per part de l’Ajuntament”.

En este sentit, el portaveu local ha apuntat que “amb la presència d’aquests camions encara s’agreuja més la situació, ja que es produeix els dies laborals a les hores d’entrada i eixida d’alumnes i els vehicles ocupen la cara de les voreres”.

“Alhora, cal recordar que l’ordenança municipal prohibeix este tipus d’activitat sense una senyalització ni permisos concrets a hores determinades, l’article 38 de l’Ordenança de Circulació marca expressament que els camions només podran descarregar a l’interior dels centres comercials, no al costat de les voreres i ocupant aquestes totalment”, ha explicat Tomàs Mestre.

Per tot això, el portaveu de Compromís per Alacant ha reclamat “mesures urgents per part de l’Ajuntament per a que regule adequadament la presència d’estos camions i dote al col·legi Pedro Duque d’unes condicions de seguretat en els seus accessos”.