Mollà: “Sembla que a Castedo ja no li alegra tant estar imputada i que se li han acabat les ganes d’explicar-se davant la Justícia”

La diputada de Compromís reclama de nou la seua dimissió

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “ara que les coses no pinten massa bé per a l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, sembla que ja no està tan contenta com deia d’estar imputada i que se li han acabat les ganes d’explicar-se davant la Justícia pels delictes que se li atribueixen”.

Mollà ha realitzat estes afirmacions després que Castedo haja demanat la nul·litat de l’interrogatori que des de fa tres dies se li està realitzant al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) per la seua presumpta implicació en la branca del cas Brugal que afecta el PGOU d’Alacant.

La diputada de Compromís ha destacat que “primer Castedo afirmava que en deu minuts demostraria la seua innocència, però després de més de 12 hores d’interrogatori s’ha convertit en el càrrec públic que porta més temps declarant, una bona mostra de que per molt que vulga burlar-se de la Justícia i de la intel·ligència dels ciutadans, no pot eludir la seua imputació”.

Mollà ha recordat que “hem hagut d’escoltar justificacions increïbles com que els regals d’Ortiz els pagava dels comptes de la seua àvia i la seua mare, extrem que no ha pogut demostrar, o que li va donar documents municipals a l’empresari en un bar perquè està demonitzat”.

“Sembla que l’alcaldessa no es cansa de riure’s de la ciutadania, però ha descobert que eixa postura no se la creu ningú, pel que ha decidit que és millor demanar que s’anul·le l’interrogatori, una petició que demostra com de desesperada es troba i que tira per terra l’actitud desafiant que havia demostrat des que es va conèixer que estava sent investigada per este cas”, ha indicat la diputada.

Mireia Mollà ha assenyalat que “Castedo és hui encara més indigna de seguir representant els interessos dels alacantins i alacantines i per això des de Compromís tornem a demanar que dimitisca immediatament dels seus càrrecs”.

Arxivat en: Alacant, Coalició Compromís, Compromís per Alacant, Corrupció, Mireia Mollà, PGOU, Sonia Castedo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *