Compromís considera que Fabra s’ha retratat com l’hipòcrita que és al dir que confia en Castedo

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “el president del a Generalitat, Alberto Fabra, s’ha retratat com a l’hipòcrita que és amb les seues paraules de suport a l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, mentre es plena la boca dient que al seu equip no caben imputats per corrupció i que va a ser contundents contra els implicats en estos casos”.

 Mireia Mollà ha afirmat que “el mandat de Fabra demostra no tenir diferències amb el deu seu antecessor, Francisco Camps, doncs també ell empara els imputats per corrupció i es nega a destituir-los, tot i el dany que això causa en les institucions i en la ciutadania en general”.

 “Amb esta actitud, Fabra evidencia encara més la seua feblesa i demostra una postura preocupant perquè no posa solució a un dels problemes més greus que estem vivint en este territori durant els últims anys”, ha explicat la diputada, que ha afegit que “potser per als membres del PP la imputació per corrupció s’ha convertit en una qüestió habitual, però els ciutadans ja han demostrat que no volen presumptes corruptes ocupant càrrecs públics”.

 Per la seua banda, el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha indicat que “el que necessita Alacant no són palmadetes a l’esquena d’una alcaldessa que està sent investigada per la justícia per haver fet presumptament negocis particulars amb el PGOU de la ciutat”.

 “El que necessita Alacant és un president que reconega les seues necessitats i rebre unes partides dignes en els pressupostos autonòmics i generals”, ha defensat Bellido, per a qui “ja és hora de que Fabra deixe de preocupar-se per protegir a Castedo i passe a preocupar-se dels problemes reals dels alacantins i alacantines”.

Arxivat en: Alacant, Coalició Compromís, Comarcal, Compromís per Alacant, Mireia Mollà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *