Compromís denuncia que PP i PSOE porten més de 20 anys estafant a la ciutat d’Alacant amb el soterrament de les vies

El coordinador, Ignasi Bellido, afirma que esta és l’opció més cara i més insostenible

El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat hui que “tant el PP com el PSOE porten més de vint anys estafant a la ciutat d’Alacant amb el soterrament de les vies, un projecte que aparenten tirar endavant, però que és obvi que no té cap futur en este context de crisi econòmica”.

 Bellido ha afirmat que “des de Compromís estem indignats davant estes noves mentides al voltant del soterrament, doncs es pretén fer creure a la ciutadania que va a desenvolupar-se un projecte que depèn de les plusvàlues urbanístiques que teòricament ha de generar l’edificabilitat de la zona”.

 “És evident que esta operació urbanística no va a produir-se en un temps de crisi com el que estem vivint i, per tant, el que anem a patir els alacantins i alacantines és que este projecte es vaja retardant en el temps fins que ens passem vint anys més sense cap solució”, ha destacat.

 El coordinador de Compromís ha apuntat també que “el projecte de soterrament de les vies és la solució més cara, més insostenible i la que menys zones verdes aporta” i ha recordat que la coalició “aposta pel retranquejament de l’estació intermodal, com es planteja des de la Plataforma Comarcal per la Mobilitat Sostenible”.  

 “Volem una solució ja al pas de les vies, que siga compatible amb el projecte de parc central que Alacant necessita, que siga assumible econòmicament, que siga sostenible amb el Medi Ambient i, sobretot, que siga real”, ha conclòs Ignasi Bellido.

Arxivat en: Alacant, Coalició Compromís, Municipal, Natxo Bellido

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *