La formació lamenta que el Club de Pilota d’Alacant ja no compte amb jugadors per la manca d’unes instal·lacions dignes

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha reclamat hui “la construcció d’un trinquet en bones condicions en la ciutat d’Alacant, doncs és bàsic per garantir la pràctica de la pilota, un dels esports més antics i genuïns de la ciutat”.

 

Mestre ha explicat que “Alacant no compta amb cap trinquet com a tal, doncs els jugadors només disposen del carrer Abat Nàjera, que únicament pot utilitzar-se durant els caps de setmana, i tampoc poden usar els frontons municipals perquè no serveixen per a la pràctica d’este esport, de manera que els urgeixen unes instal·lacions específiques”.

 

“Com a conseqüència d’esta mancança, el Club de Pilota a Alacant, després de nou anys, s’ha quedat paralitzat perquè no hi ha jugadors suficients, ja que no troben on practicar, tot i que l’entitat va participar en la modalitat Palma de la Lliga Diputació i a la Lliga Raspall per parelles”, ha afegit.  

 

Tomàs Mestre ha assenyalat que “és incongruent que la Generalitat Valenciana diga que els programes de ‘Pilota a l’Escola’ tenen una magnífica acollida als centres educatius i després ni esta administració ni l’Ajuntament es preocupen per posar en marxa un trinquet”.