La formació torna a reclamar que s’acondicione la zona i es done ús a la casa del conserge que encara existeixen

El portaveu de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha criticat hui que “l’Ajuntament mantinga abandonat el solar on s’ubicava l’antic col·legi de Benalua, una manca de manteniment que acusen també els arbres de la zona, doncs estan sense podar i podrien provocar caigudes de grans branques a la via”.

 

Falcó ha indicat que “estos arbres no compten amb un manteniment mínim, ni tan sols es reguen i, com a conseqüència, es troben un mal estat que podria provocar que es trencaren les seues grans branques i caigueren a la via, sobre els carrers Alona, García Andreu i Foglietti, una situació que se suma l’acumulació de residus a la zona”.

 

“Este és un cas més de la deixadesa de l’equip de govern en el que respecta al manteniment de solars”, ha destacat el portaveu de Medi Ambient, per a qui “és una autèntica llàstima que l’Ajuntament no adeque el solar i compense així la manca d’espais verds i de zones públiques que suporta el barri”.

 

En este sentit, Luis Falcó ha reclamat que “es retiren els residus, s’asfalte el solar i es construisca un petit porxo, unes petites intervencions que podrien continuar-se amb un pla de participació social per adequar l’espai, dotar-lo d’un hort i aprofitar la pista de futbol actual”.

 

Alhora, el portaveu de Medi Ambient de Compromís per Alacant ha apuntat que “l’antiga casa del conserge es troba encara en bon estat i podria utilitzar-se per entitats socials de Benalua, que ara mateix pateixen una gran manca d’espais públics”.

 

“En definitiva, l’equip de Sonia Castedo té en la seua mà condicionar este solar, així com moltes altres zones de la ciutat, que amb pocs recursos podrien millorar-se notablement i acollir un ús social que donaria resposta a les demandes ciutadanes i revitalitzaria el seu entorn”, ha conclòs Falcó.