El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha exigit hui “que l’Ajuntament i Enrique Ortiz diguen d’una vegada la veritat sobre el manteniment del Rico Pérez, un estadi amb unes deficiències que s’han fet hui especialment visibles amb la caiguda de l’estructura que suporta els focus de llum, un incident que podia haver tingut greus conseqüències”.

 

Mestre ha indicat que “el manteniment de l’estadi és una pilota que han anat passant-se l’Ajuntament i Aligestión i que cap de les dues entitats ha portat a terme de manera satisfactòria, com s’ha demostrat amb la caiguda de l’estructura”.

 

“Ni l’Ajuntament, durant el govern municipal d’Alperi, va efectuar les actuacions necessàries en l’estadi de futbol i és evident que Ortiz tampoc ha realitzat ara esta adequació, de manera que hauria incomplert el plec de condicions que va acceptar quan va comprar l’estadi”, ha destacat el portaveu de Compromís per Alacant.

 

Alhora, Tomàs Mestre ha afirmat que “la Generalitat Valenciana ha de pronunciar-se sobre este aspecte i aclarir quines són les seues responsabilitats sobre un estadi que ha sol·licitat embargar, després que Aligestión no li retornara a l’IVF l’aval de 18 milions d’euros que va disposar a la Fundació Hèrcules en 2010”.

 

“L’afició herculana i els alacantins i alacantines, en general, mereixen una explicació satisfactòria i que es porte a terme una gestió del club que deixe de sagnar les seues arques, així com les butxaques dels contribuents, i garantisca que l’estadi estiga en unes condicions dignes”, ha conclòs el portaveu de Compromís per Alacant.