Compromís exigeix que la rehabilitació del Manjón Cervantes es faça en el termini fixat i amb totes les garanties

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha indicat hui que “esperem que este nou termini que ha donat la Conselleria d’Educació per rehabilitar el col·legi Manjón Cervantes es cumplisca realment i que l’actuació es porte a terme amb totes les garanties, atès el mal estat actual del centre”.

 

Bellido ha assenyalat que “és una bona notícia que la remodelació d’este col·legi tinga ja data, especialment si tenim en compte que els alumnes van haver de ser desallotjats de manera urgent ja fa quatre anys i des d’aleshores estudien en barracons”.

 

“Tanmateix, necessitem garanties de que este termini es va a complir, doncs en abril de 2011 l’Ajuntament ja assegurava que esta actuació es portaria a terme en breu i que duraria 18 mesos, després, en abril 2012 el consistori aprovà el projecte de rehabilitació del centre escolar, però la realitat és que a dia de hui l’edifici continua sense ser reformat”, ha destacat.

 

En este sentit, el portaveu local ha instat a la Conselleria i a l’Ajuntament, “a ser d’una vegada responsables i donar prioritat a estes obres per tal de garantir unes infraestructures dignes a la comunitat educativa del Manjón Cervantes”.

 

Alhora, després de les contradiccions entre els informes sobre l’estat del centre i si era aconsellable la seua reforma o directament la seua demolició, Ignasi Bellido ha assegurat que “el que esperem és que les obres es facen amb totes les garanties i asseguren la seguretat dels alumnes”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *