Compromís exigeix la reparació total del mur de l’IES Jorge Juan, ja que mentrestant els alumnes no poden eixir al pati

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha reclamat hui que “la Conselleria d’Educació porte a terme la reparació total del mur de l’IES Jorge Juan, ja que mentre esta actuació no estiga completa, els alumnes no poden eixir al pati”.

 

Bellido ha explicat que “el mur i les tanques de l’IES Jorge Juan van caure a terra ara fa un mes a causa de les fortes pluges, ara s’han arreglat les tanques, però el mur, que se situa als peus de la serra, continua enderrocat i, com a conseqüència, poden produir-se nous despreniments, amb les consegüents conseqüències per a la comunitat educativa”.

 

En este sentit, el secretari local ha reivindicat “que esta obra menor s’efectue amb rapidesa per garantir la seguretat dels alumnes i evitar situacions com la que es produeix ara al no poder accedir a les pistes”.

 

“Alhora, este fet demostra el mal estat en què es troba este centre educatiu, que és el més antic de la ciutat”, ha assenyalat Ignasi Bellido, que ha recordat que “la Conselleria manté la seua negativa a rehabilitar l’institut, com va deixar clar a una pregunta que es va efectuar des del grup parlamentari de Compromís”.

 

Per això, el portaveu ha assegurat que “és lamentable que la Generalitat abandone l’IES Jorge Juan si tenim en compte els perills que això genera per a la comunitat educativa” i ha afegit que els centres educatius han de ser una prioritat per a la Generalitat, que ha de garantir als alumnes unes condicions dignes per a rebre el seu ensenyament”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *