Compromís pregunta quantes dades econòmiques més calen per a que el PP es reconega incapaç de gestionar les arques municipals

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat hui que “no sabem quantes dades més evidenciant el caos econòmic de l’Ajuntament d’Alacant calen per a que l’equip de govern del PP assumisca la seua incapacitat per a gestionar els diners públics i reconega que està hipotecant el futur d’esta ciutat”.

 

Bellido ha indicat que “estes més de 3.600 factures pendents de pagament que s’acumulen als calaixos de l’Ajuntament demostren el descontrol del govern municipal en els assumptes econòmics, especialment si tenim en compte que en bona part estos pagaments obeeixen a despeses realitzades fora del pressupost”.

 

“No hi ha justificació per a que la manera habitual de procedir d’este Ajuntament siga a colp de reconeixements extrajudicials de crèdits, com tampoc hi ha justificació per al fet de que el consistori tinga comptes irregulars o expedients de contractació amb greus mancances”, ha destacat.

 

En este sentit, el secretari local ha remarcat que “esperem que Sonia Castedo tinga, al menys, el valor d’enfrontar-se a estes qüestions quan el Síndic de Comptes comparega a Les Corts, a petició de Compromís, ja que si considera que les denúncies d’este organisme no són certes, en este cas tindrà l’oportunitat de demostrar-ho”.

 

Per tot això, Ignasi Bellido ha afirmat que “no és només que els principals representants d’esta ciutat estiguen imputats en diferents casos de corrupció i que hagen demostrat que es guien per interessos particulars, és que han enfonsat este Ajuntament en el caos i el desgovern, portant al col·lapse les arques municipals, un fet que hipoteca el futur d’Alacant i el de tots els seus ciutadans i ciutadanes”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *