Compromís rebutja que l’Ajuntament llogue la Cambra de Comerç mentre manté instal·lacions buides

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “no és  de cap manera justificable que l’Ajuntament vaja a llogar la Cambra de Comerç en la seua totalitat, quan compta amb instal·lacions que manté buides, una decisió que demostra de nou que la gestió econòmica d’este equip de govern està marcada per la irracionalitat”.

 

Bellido ha fet estes declaracions després que la Junta de Govern municipal haja aprovat hui fer esta oferta a la Cambra de Comerç.

 

El secretari local ha explicat que “encara que el cost de lloguer de la Cambra fora una mica inferior al que l’Ajuntament paga en l’actualitat pels diferents lloguers, la mesura no està justificada, ja que la solució passa per donar un ús a edificis com el de l’antiga estació d’autobusos que no tenen utilitat en estos moments”.

 

“De tota manera, exigim que l’alcaldessa, Sonia Castedo, faça públic l’informe sobre el cost dels lloguers municipals per a que coneguem quant ens costen als alacantins i alacantines estos immobles, especialment en este moment d’asfíxia econòmica per a les arques municipals”, ha apuntat.

 

Ignasi Bellido ha destacat que “no es pot entendre que l’Ajuntament vaja a invertir 700.000 euros a l’any en el lloguer de la Cambra mentre la quantitat d’aturats en esta ciutat va en augment i creixen escandalosament les xifres de pobresa, doncs els recursos haurien de destinar-se de manera prioritària a rescatar persones”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *