Compromís pregunta a la Regidoria d’Ocupació si estan previstes noves iniciatives que rebaixen les xifres d’atur

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha indicat hui que “voldríem saber si des de la Regidoria d’Ocupació estan previstes noves iniciatives i estratègies que siguen realment efectives per combatre l’alta xifra d’aturats amb què compta la nostra ciutat, ja que la situació actual és insostenible”.

 

Mestre ha assenyalat que “el nombre d’aturats que suporta Alacant, al voltant de 40.000 persones, no ha registrat cap disminució significativa i, en este sentit, entenem que l’Ajuntament ha de reconèixer la ineficàcia de les seues receptes per eixir de la crisi”.

 

“Des de Compromís ja hem destacat en moltes ocasions que el model de Vente a Alemania, Pepeproposat per l’alcaldessa, Sonia Castedo, no és la solució i hem reivindicat també que sense una estratègia clara de futur per al municipi, Alacant no podrà revertir la situació que està patint”, ha ressaltat.

 

En este sentit, el portaveu local ha afirmat que “davant este context, la Regidoria d’Ocupació hauria de tenir un paper destacat i ser motor del canvi de model per a la ciutat, tanmateix, ni observem la coordinació amb la resta de àrees ni trobem que s’estiga donant una resposta integral al problema de l’atur”.

 

“Per això, volem que el regidor d’Ocupació, Carlos Castillo, ens indique si està previst posar en marxa mesures més ambicioses, com el foment de nous nínxols d’ocupació o la posada en marxa d’un model per a la ciutat que aprofite el seu potencial i la seua experiència i done per tant coherència al seu desenvolupament econòmic”, ha conclòs Tomàs Mestre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *