Compromís exigeix que el pròxim curs escolar comence amb una senyalització adequada a les zones escolar

El coordinador de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha afirmat hui que “esperem que per al pròxim curs s’hagen instal·lat totes les senyals de trànsit obligatòries a les zones escolars, ja que en l’actualitat diferents col·legis de la ciutat encara registren mancances en este àmbit, una situació que ha de ser corregida de manera urgent”.

 

Falcó ha explicat que “les zones escolars han de comptar amb senyalitzacions concretes com passos de zebra ben visibles, bandes sonores, senyals verticals de limitació de velocitat o indicacions que alerten de que es tracta d’un lloc freqüentat per xiquets, però molts col·legis d’Alacant encara no disposen d’estes mesures de seguretat”.

 

“De fet, hi ha centres com La Florida, Rafael Altamira, Cavanilles, Mora Puchol o Francisco Figueras els accessos dels quals no compten ni amb senyalitzacions verticals”, ha alertat.

 

En este sentit, el coordinador ha instat a l’Ajuntament “a solucionar este problema abans que comence el pròxim curs escolar, ja que la Llei de Trànsit i Seguretat Vial indica que a les vies urbanes els municipis són els encarregats d’instal·lar les senyals i marques vials adequades”.

 

Luis Falcó ha afegit que “esta és una més de les febleses que Alacant registra en matèria de trànsit i, davant la seua importància, exigim immediatesa, així com que l’Ajuntament treballe per millorar la seguretat dels vianants infantils i per difondre l’educació i seguretat vial entre tota la ciutadania”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *