Compromís per Alacant ha programat per a este estiu un cicle de tertúlies sobre l’estat de la ciutat i altres debats actuals, que es portaran a terme cada dijous entre el 11 de juliol i l’1 d’agost a les 20 hores en el Clan Cabaret i que busquen oferir a la ciutadania un espai de reflexió i diàleg en un ambient distès.

 

La primera xerrada del cicle, que en esta segona edició porta el títol de #RescatemAlacant, correrà a càrrec del síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, que presentarà la proposta de concert econòmic responsable amb una tertúlia que porta per nom Farts de pagar i callar!

 

La següent xerrada, que tindrà lloc el 18 de juliol, serà oferta pel director del Diario Información, Juan Ramón Gil, que farà una anàlisi de la situació política actual d’Alacant. El 25 de juliol serà el torn de Clemente Hernández, ex professor d’Economia a la Universitat d’Alacant i membre d’ATTAC, que parlarà sobre l’auditoria ciutadana del deute il·legítim, i Verónica Gómez, coordinadora del grup d’Economia de Bé Comú a Alacant, que farà una introducció a este model econòmic.

 

Per últim, Antonio Ortiz, treballador social i consultor en temes de joventut, conclourà el cicle l’1 d’agost amb la xerrada Garantia juvenil, solucions des d’Europa a l’atur dels menors de 25 anys.

 

Des de Compromís per Alacant s’anima a tota la ciutadania a participar d’este cicle, en el que es busquen incorporar propostes i solucions a esta crisi econòmica, política i de valors que patim.