El coordinador de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha explicat hui que “en la zona pròxima al cementiri existeixen diversos punts d’abocaments incontrolats que suposen focus d’infeccions i van en detriment del a imatge pública de la ciutat que, malauradament, ja suma nombrosos casos com este”.

 

Falcó ha indicat que “es tracta de material urbà, residus, restes d’electrodomèstics, plàstics, material d’obra, orgànic i altres elements que han anat acumulant-se en punts com vial de Los Cipreses, avinguda del Zodíac i carrer Riu Xúquer”.

 

El coordinador de Medi Ambient ha assenyalat que “estos abocaments suposen focus d’infeccions per als habitants de la zona i són, a més, un perill per a la degradació del sòl, especialment si tenim en compte que alguns residus perillosos estan ubicats en zones verdes de canyís i arbres”.

 

Luis Falcó ha afegit que “este cas és només un exemple de la proliferació de focus de residus incontrolats que existeixen a Alacant i que Compromís porta mesos recollint a un mapa on-line, on els ciutadans també poden fer les seues denúncies per tal d’acabar amb estes agressions al Medi Ambient i la salut pública:

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=211152151456879236842.0004cfa10543a7019c3c8”.