El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha rebutjat hui que “l’equip de govern es preocupe per recuperar el radar de l’avinguda de La Universitat, que és un del que més multes genera a la ciutat, però no per tornar a posar en funcionament els nombrosos semàfors apagats que generen situacions perilloses per a conductors i vianants”.

 

Bellido ha explicat que “des de Compromís estem a favor de que es respecten les limitacions de velocitat i haja mesures per regular-ho, però estem en contra de la política desenvolupada per este govern municipal que es basa únicament en l’afany recaptatori, en lloc de guiar-se per garantir la seguretat de la ciutadania i la mobilitat racional”.

 

Per al secretari local, “suprimir semàfors en encreuaments com els del carrer Pintor Lorenzo Casanova amb Pintor Aparicio, a la zona centre, o en el de la via José García Sellés amb Artista Foguerer, davant del centre comercial Gran Via, no demostra que este govern local tinga especial preocupació per la seguretat vial”.

 

“En este sentit, veiem com es repeteix el cas de la implantació de la zona blava en diferents zones de la ciutat”, ha destacat Bellido, que ha indicat que “no buscava limitar l’ús del cotxe, ja que no es proposava cap mesura de mobilitat sostenible al respecte, sinó recaptar diners per a les arques municipals”.

 

“Una ciutat com Alacant s’ha de dissenyar amb sentit comú i amb vistes de millorar-la i no exclusivament a cop de necessitat puntuals i d’augmentar la recaptació de l’Ajuntament”, ha conclòs el secretari de Compromís per Alacant.