Compromís proposa la celebració de fires exclusives de comerç local a zones transitades de la ciutat

El secretari local de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha proposat hui “que l’Ajuntament impulse la celebració de fires exclusives de comerç local en sòl públic i en zones transitades del municipi, una mesura per revitalitzar este sector econòmic fonamental en la nostra ciutat, necessitat de mesures de foment i revitalització”.

 

Bellido ha explicat que “estes fires donarien l’oportunitat de fer més visible l’oferta del comerç local i posar en valor este tipus de comerç de proximitat, que suposa un actiu per als barris i millora la qualitat de vida dels veïns”.

 

“Entre les mesures que l’Ajuntament té en la seua mà posar també en marxa es troba la vianalització, de manera consensuada amb els veïns i comerciants, dels carrers de la zona entre Alfons X, el Savi; Ángel Lozano, Passeig Federico Soto i Rambla Méndez Núñez”, ha destacat el secretari local, que ha explicat també la importància de “construir els mercats municipals pendents, com el de Verge del Remei, per afavorir el consum de productes locals en botigues tradicionals”.

 

Al mateix temps, Ignasi Bellido ha afirmat que “el comerç local necessita també de decisions estratègiques, com el pla de transport públic, la relació amb el sector turístic o la cancel·lació de llicències per a nous centres comercials”.

 

El secretari local de Compromís per Alacant ha afegit que “cal seguir desenvolupant el centre comercial obert, un model sostenible molt implantat en diferents barris que és una prioritat en la nostra alternativa de model de ciutat”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *