Compromís exigix responsabilitats polítiques en l’abandonament de les obres del Quarter de la Policia local

El secretari local de Compromís per Alacant, Natxo Bellido, ha exigit hui “que l’Alcaldessa d’Alacant assumisca responsabilitats polítiques en el seu equip de govern pel nou fracàs de la paralització de la construcció del centre de la policia local en l’avinguda Periodista Vicente Hipólito”. En este sentit, ha insistit Bellido ”que ara des de l’equip de govern s’afirme que la ciutat no necessita una infraestructura d’este tipus és un insult a la ciutadania a la qual es pretén tornar a enganyar, una volta s’han gastat més de 5 milions d’euros i l’obra està feta en un 65%,”.

 

 

Bellido ha explicat que “esta manera d’actuar no és nova en el PP, més bé és el senyal d’identitat de la Sra. Castedo, però no per això podem deixar de passar per alt el que significa tirar els diners de la ciutadania en projectes inacabats. La Sra. Castedo no pot no assumir, o fer assumir a qui corresponga, la responsabilitat en esta mala gestió que ratlla en l’estafa, puix al final el resultat és un edifici inacabat, inservible per a la ciutadania, del qual l’únic beneficiari, com sempre, ha estat l’empresa del sr. Ortiz, que ha sigut qui ha realitzada els treballs ”.

 

 

Des de Compromís per Alacant es considera que mentrimentres no hi ha diners per a la implantació de mesures contra la greu situació d’exclusió social que patixen milers de famílies d’Alacant, com la creació de l’Observatori de la crisi que es proposa des de la coalició, o per a implementar un pla d’ocupació local destinat a jóvens, dones i aturats de llarga durada, que són prioritats socials en la nostra ciutat, se seguix tirant els diners en projectes inacabats, pagant deute il·legítim a la banca o pagant lloguers per a dependències municipals en lloc de acabar, reordenar i condicionar els espais que són propietat municipal.

 

 

Per tot això, el secretari local de Compromís ha afegit que “cal demanar l’assumpció de responsabilitats polítiques, és a dir, dimissions, en un equip de govern presidit per la Sra. Castedo que está marcat, no només per l’ombra de la corrupció, sinó també per una gestió econòmica catastròfica que acaba pagant una ciutadania farta de no entendre la gestió destrellatada dels recursos públics”.

Arxivat en: Alacant

Comentaris

  1. Enes diu:

    El BLOC d’Alme0ssera recolzare0 un desalvonupement sostenible. Per aixf2 e9s i sere0 irrenunciable la proteccif3 de l’Horta, aixed com la seua promocif3 econf3mica, social (de la seua gent, els llauradors) i medi ambiental. Per aixf2 tambe9, cal atraure noves empreses al nostre poligon que siguen respetuoses amb estos principis i de tipus innovador. PEr aixf2 tambe9, Podriem seguir enunciar assumptes que resulten necessaris portar endavant i, uno d’ells e9s i sere0 afrontar el deute pfablic. A la Corporacif3 Local els suggecius governs han anat arruinant-lo. I hui per hui els bancs, els proveefdors, etc. no ho tindre0n fe0cil per cobrar.Ara parlem del Metro. Si, cal millorar el transport pfablic i sostenible com aquest. Perf2, soterrar-ho? Ho pagare0 la Generalitat? (este0 sense centims, despre9s dels fastos , el malbaratament i la vergonya de finane7ament des de l’AA. Central). Ho pagare0 l’Ajuntament? Com venent horta? ho pagare0 la iniciativa privada?Siguem seriosos i raonables en les propostes. Prudents en les formulacions. I, sobretot, credtics quan llegim les diferents propostes electorals.Joan-Carles Jover

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *