El secretari local de Compromís per Alacant, Natxo Bellido, ha exigit hui “que l’Alcaldessa d’Alacant assumisca responsabilitats polítiques en el seu equip de govern pel nou fracàs de la paralització de la construcció del centre de la policia local en l’avinguda Periodista Vicente Hipólito”. En este sentit, ha insistit Bellido ”que ara des de l’equip de govern s’afirme que la ciutat no necessita una infraestructura d’este tipus és un insult a la ciutadania a la qual es pretén tornar a enganyar, una volta s’han gastat més de 5 milions d’euros i l’obra està feta en un 65%,”.

 

 

Bellido ha explicat que “esta manera d’actuar no és nova en el PP, més bé és el senyal d’identitat de la Sra. Castedo, però no per això podem deixar de passar per alt el que significa tirar els diners de la ciutadania en projectes inacabats. La Sra. Castedo no pot no assumir, o fer assumir a qui corresponga, la responsabilitat en esta mala gestió que ratlla en l’estafa, puix al final el resultat és un edifici inacabat, inservible per a la ciutadania, del qual l’únic beneficiari, com sempre, ha estat l’empresa del sr. Ortiz, que ha sigut qui ha realitzada els treballs ”.

 

 

Des de Compromís per Alacant es considera que mentrimentres no hi ha diners per a la implantació de mesures contra la greu situació d’exclusió social que patixen milers de famílies d’Alacant, com la creació de l’Observatori de la crisi que es proposa des de la coalició, o per a implementar un pla d’ocupació local destinat a jóvens, dones i aturats de llarga durada, que són prioritats socials en la nostra ciutat, se seguix tirant els diners en projectes inacabats, pagant deute il·legítim a la banca o pagant lloguers per a dependències municipals en lloc de acabar, reordenar i condicionar els espais que són propietat municipal.

 

 

Per tot això, el secretari local de Compromís ha afegit que “cal demanar l’assumpció de responsabilitats polítiques, és a dir, dimissions, en un equip de govern presidit per la Sra. Castedo que está marcat, no només per l’ombra de la corrupció, sinó també per una gestió econòmica catastròfica que acaba pagant una ciutadania farta de no entendre la gestió destrellatada dels recursos públics”.