Compromís pregunta a l’Ajuntament quan nomenarà un coordinador/a per al Centre Cívic “Felicidad Sánchez” de la Florida

 El secretari local de Compromís per Alacant, Natxo Bellido, ha declarat hui “que l’Ajuntament té pendent l’elaboració d’un projecte d’usos i activitats del Centre Cívic Felicitat Sánchez del barri de la Florida, i amb això el nomenament d’una persona que exercisca la funció de coordinació i planificació de les activitats a realitzar”.

 Bellido ha explicat que “només fa falta fer-se un passeig per les instal·lacions posades en funcionament fa uns mesos per a comprendre que igual que succeïx amb molts altres espais públics en esta ciutat, no s’ha efectuat un desenvolupament dels servicis que es poden oferir a la ciutadania. Únicament la part reservada a la 3a Edat, i sales com la Biblioteca, estan funcionant dins d’un continent que deu convertir-se en el dinamitzador de les activitats cíviques i culturals que es realitzen en estos barris de la ciutat”.

 Per a Compromís per Alacant estes actuacions a mitges definixen la política del PP en la ciutat, que sempre està marcada pels pegats i la improvisació sense ser capaços d’elaborar un mínim pla per a la ciutat i els seus barris que tan necessitats estan de disposar d’espais públics de convivència i elaboració de projectes amb fins socials o culturals. En paraules de Bellido “per al PP una vegada s’han fet la foto de la inauguració desapareix la responsabilitat política en el manteniment i dinamització de la inversió realitzada. Només coneixen la política d’aparador, de fatxada, però són incapaços de desenvolupar projectes amb un sentit cívic que rendibilitze socialment la inversió realitzada”.

 El secretari local ha afegit que “cal aprofitar al màxim les inversions públiques realitzades, i per això instem a una verdadera reordenació dels espais municipals, la descentralització per barris de la gestió local i l’obertura immediata d’espais com la Piscina de la Via Parc o el Centre Social de Tómbola que a pesar d’haver sigut pagada la construcció amb els impostos municipals es nega a la ciutadania el seu ús a causa de la catastròfica gestió econòmica de la Sra. Castedo”.

Arxivat en: Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *