Compromís exigeix a Castedo i Alperi que no condemnen a Alacant a continuar un nou curs polític amb imputats a les institucions

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “esperem que l’alcaldessa d’Alacant i diputada, Sonia Castedo, així com el diputat Luis Díaz Alperi no condemnen la ciutat a seguir un nou curs polític representada per imputats a les institucions i, en este sentit, dimitisquen d’immediat dels seus càrrecs”.

 

Mollà ha assegurat que “des de Compromís hem reclamat en nombroses ocasions que ambdós representants renuncien a les seues actes, després d’estar acusats de presumptes delictes com suborn, tràfic d’influències o revelació d’informació privilegiada en el marc del cas Brugal”.

 

“Tanmateix, s’ha fet evident que tant Alperi com Castedo prefereixen guiar-se pels seus interessos particulars i mantenir el seu escó, que defensar els interessos de la ciutadania a la que representen i a la que estan insultant amb la seua actitud”, ha denunciat.

 

La diputada de Compromís ha assenyalat que “el fet que els dos representants polítics continuen a Les Corts i a l’Alcaldia d’Alacant demostra que la política de tolerància zero anunciada pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, està molt lluny de fer-se realitat i no prioritza netejar les institucions de l’ombra de la corrupció”. 

Arxivat en: Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *