El secretari local, Natxo Bellido, ha declarat hui “que Compromís  per Alacant inicia el curs polític amb la intenció de fer visible a tota la ciutadania que hi ha alternatives des de la política per a cooperar a fer possible canvis substantius en les polítiques a realitzar i en les formes de fer política que estan absolutament esgotades i que contribuïxen a allunyar a la ciutadania de la política i desgastar la democràcia, i no se dediquen a rescatar a les persones”.

 

Bellido ha explicat que “hui tenim la primera Executiva d’inici de curs on marcarem les línies de treball d’este trimestre que comencem. Unes línies marcades per la cooperació amb la societat civil per a elaborar un projecte de futur viable i responsable per a Alacant. Fomentant els debats públics, les propostes a consensuar i generant complicitats per a elaborar un discurs de govern de caràcter progressista, amb marcat accent social i capaç d’imaginar que volem ser com a ciutat en el present i en el futur”.

 

Compromís  per Alacant seguirà en este curs polític exercint una oposició contundent amb la gestió municipal d’uns governants aliens al patiment de milers de persones per a arribar a final de mes, i incapaços d’articular projectes viables per a fer possible una ciutat activa i atractiva on posar en marxa projectes que permeten superar la greu depressió econòmica que vivim i les dramàtiques xifres de desocupació que patim. “Un model d’oposició –ha remarcat Bellido- que tractarà sempre d’acompanyar la proposta, l’alternativa que proposem, a la contundent denuncia de l’ombra de corrupció, la nefasta gestió econòmica, i la incapacitat de presentar un projecte de ciutat per part d’un govern municipal, presidit per una alcaldessa imputada, que té com a senyes d’identitat la indecència i la desídia”. 

 

El secretari local de Compromís  per Alacant ha conclòs que citem a la ciutadania a què donem un pas davant de la indignació a la mobilització, de la crítica a la proposta compartida. Necessitem que totes aquelles persones que ens hem plantat davant d’un panorama polític, econòmic i social intolerable, cooperem a caminar cap avant en un projecte que en esta ciutat guanye a les dinàmiques d’indecència i desídia en què ens ha sumit des de fa anys els governs del PP”.