El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “esperem que esta tercera licitació del centre de salut de Benalua signifique definitivament la construcció de l’edifici que ha d’acollir este servei bàsic per al barri alacantí, que ve reclamant-lo des de fa més d’una dècada”.

 

Bellido ha indicat que “els veïns i veïnes de Benalua vénen patint durant tot este temps les promeses buides del Govern autonòmic del PP que ve anunciant des de l’any 2000 que portarà a terme les obres per dotar al barri d’un centre d’atenció primària”.

 

En este sentit, el secretari local ha assenyalat que “exigim a la Conselleria de Sanitat que esta licitació siga definitiva i que el centre de salut siga una realitat en el mínim temps possible”.

 

Alhora, Ignasi Bellido ha recordat que “encara hi ha diversos centres de salut pendents de construcció a Alacant, com el Francisco Álvarez, Garbinet o La Condomina, que reclamem que també siguen una realitat en breu per tal d’oferir a la ciutadania un servei de salut en condicions dignes”.