Bellido: “Castedo ha de dimitir perquè no ha pogut negar que l’urbanisme d’Alacant es dissenye en festes de Cap d’Any”

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “tornem a exigir a l’alcaldessa, Sonia Castedo, que dimitisca dels seus càrrecs per tal que la ciutat d’Alacant no es veja condemnada un nou any a patir un desgovern absolut provocat pels presumptes casos de corrupció que afecten l’equip de govern i la nefasta gestió econòmica que ha arruïnat les arques públiques”.

 

Bellido ha assenyalat que “Castedo no ha pogut negar que el PGOU s’haja cuinat dalt de vaixells ni en festes de Cap d’Any amb l’empresari Enrique Ortiz i, en este sentit, fa molt de temps que no és digna de representar els interessos dels alacantins i alacantines ni té credibilitat per a fer-ho”.

 

El secretari local ha indicat que “les noves informacions que coneixem hui sobre els canvis de coeficients en diferents parcs naturals de la ciutat on Ortiz disposava de terrenys per tal d’aconseguir després sòl urbanitzable, presumptament, demostrarien una vegada més que el govern local ha funcionat durant els últims anys com una administració al servei de les amistats perilloses de l’alcaldessa i el seu predecessor, Luis Díaz Alperi”.

 

“La ciutat d’Alacant estarà pagant durant anys la mala gestió d’uns representants que han ignorat els interessos de la majoria de ciutadans, que no han treballat en un model de futur per al municipi, que han provocat la intervenció dels comptes de l’Ajuntament i que han embrutat les institucions amb els casos de presumpta corrupció pels quals estan imputats”, ha lamentat.

 

Ignasi Bellido ha assenyalat que “davant esta situació, el repte no és esperar que el PP perda les eleccions sinó propiciar una nova majoria que s’articule al voltant de nous valors, noves actituds, noves formes i noves polítiques, com proposem des de Compromís per Alacant”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *