Compromís demana a l’Ajuntament que investigue la causa d’una nova caiguda de palmera a la ciutat

El coordinador de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha anunciat hui que “anem a demanar a l’Ajuntament que óbriga una inspecció per detectar les causes que provocaren anit la caiguda d’una palmera a l’avinguda Federico Soto, doncs no podem patir un nou cicle de caigudes de palmeres”.

 

Falcó ha explicat que “probablement va ser el fort vent el que provocà la caiguda de l’exemplar, però volem saber per què es trobava en males condicions i si havia estat tractat abans davant possibles atacs com el de la plaga del morrut roig”.

 

El coordinador de Medi Ambient ha indicat que “fa dos anys les caigudes de palmeres es van succeir durant els mesos d’estiu, però ara parlem de caigudes que es registren ja en el mes de març, el que fa urgent que l’equip de govern actue al respecte, ja que els perills d’este fenomen són obvis pel que fa a la seguretat de les persones, del trànsit i del mobiliari urbà”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *