Compromís pregunta a Foment sobre les propostes del pla de competitivitat que inclouen actuacions del Govern

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha indicat hui que “a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, hem registrat una bateria de preguntes sobre les propostes que incorpora el pla de competitivitat encarregat per l’Ajuntament i que precisen de l’actuació del Govern central”.

 

Bellido ha explicat que “esta anàlisi destaca la importància d’activar el trànsit de creuers, millorar les connexions del Port d’Alacant amb les zones turístiques pròximes a través del Tren de la Costa, accelerar el desenvolupament de la plataforma logística en el polígon de les Atalaies i activar també les obres de remodelació de l’accés sud de la ciutat”.

 

El secretari local ha destacat que “el informe indica la importància de que l’Autoritat Portuària s’implique en este treball de redisseny del Port i la intervenció de l’Administrador d’Infraestructures (ADIF) pel que fa a la cessió del sòl”.

 

Per tant, Ignasi Bellido ha apuntat que “el que hem demanat a Foment és que aclarisca quines accions concretes té previst portar a terme per a cada una d’estes actuacions, si s’ha establert una línia de col·laboració amb el Consell al respecte i si existeix un calendari concret i pressupost per a iniciatives com l’ampliació del Port”.

 

En definitiva, secretari local ha assenyalat que “allò que volem des de Compromís és assegurar que estes obres estratègiques per al futur d’Alacant seran una realitat i no una de les tantes oportunitats perdudes que suma ja esta ciutat, doncs la manca d’inversions en el municipi per part de totes les administracions i la inexistència de projectes estratègics durant els últims anys es tradueixen en conseqüències que hui paguem els ciutadans i ciutadanes amb una pitjor situació econòmica i menor qualitat de vida”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *