Compromís considera intolerable que el triangle Castedo-Alperi-Ortiz seguisca governant Alacant en benefici propi

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat hui que “des del nostre col·lectiu sentim vertadera vergonya per les gravacions relacionades amb el cas Brugal que estos dies s’estan fent públiques i que demostren que el triangle Castedo-Alperi-Ortiz ha estat governant d’esquenes a la ciutadania i mirant exclusivament pels seus interessos particulars”.

 

Bellido ha assenyalat que “estes gravacions evidencien com s’ha utilitzat sense cap tipus de decoro ni respecte ni vergonya a col·lectius com el de Comerciants per Alacant o institucions com l’Hèrcules Club de Futbol, el que fa impossible que el PP seguisca governant per més temps esta ciutat”.

 

“La forma de governar del PP és pensant en pelotazos i amiguets, tot i que això supose deixar una ciutat soterrada per la crisi i la corrupció, una situació que pateixen de manera directa els alacantins i alacantines”, ha destacat.

 

Per això, el secretari local ha assegurat que “des de  Compromís per Alacant alcem la nostra veu per dir prou i per dir que necessitem rescatar la nostra ciutat de la desídia, la crisi i la corrupció i per això seguim treballant en construir una alternativa política, capaç de governar la ciutat i de la mà dels ciutadans i ciutadanes que estan farts de la imatge i els governants que tenim”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *