El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha indicat hui que “volem que l’equip de Sonia Castedo explique públicament per què ha rebutjat a cobrar la indemnització de 10.320 euros que el fiscal reclama al seu favor pel cas dels telecentres, en el que l’ex regidor Kiko Sánchez presumptament hauria adjudicat la construcció dels telecentres de manera irregular”.

 

Bellido ha indicat que “estem parlant de que l’equip de govern es nega a cobrar els diners que el fiscal considera que corresponen a l’Ajuntament pel presumpte perjudici econòmic que s’hauria provocat a les arques municipals, una postura com a mínim sorprenent”.

 

En este sentit, el secretari local ha destacat que “davant esta situació entenem que la ciutadania té dret a rebre les explicacions oportunes per part del govern local, doncs cal recordar que els diners públics són de totes i tots, no dels membres del govern local”.

 

Per a Ignasi Bellido, “en esta ciutat s’han traspassat ja tots els límits de l’opacitat i de l’amiguisme i, per tant, no anem a consentir més maniobres de l’equip de Castedo per acontentar determinats interessos, de manera que exigim tota la transparència i claredat al respecte”.