El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha demanat hui que“l’Ajuntament i la Conselleria de Sanitat aclarisquen si va a reposar-se el consultori del carrer Portugal que va ser eliminat en l’any 2012 i que ha provocat la saturació del centre ubicat al carrer Girona, on han estat reubicats els usuaris”.

 

Bellido ha apuntat que “els indicadors estadístics de salut i edat del barri fan necessària la reimplantació d’este consultori i, de fet, el PP local proposava en el seu programa electoral de 2011 l’obertura d’un centre de salut a l’antic edifici d’autobusos”.

 

El secretari local ha destacat que “davant esta situació, volem que l’equip de govern explique si ha portat a terme converses amb la Conselleria per posar en marxa un consultori en esta zona, doncs entenem que és necessari implantar esta mesura”.

 

“No és només que tinguem encara pendent la construcció de diversos centres de salut en el nostre municipi, és que s’ha suprimit consultoris com este que aporten un servei fonamental per als veïns i veïnes del barri i evita situacions de saturació com la que es produeix ara”, ha conclòs Bellido.