Alacant acull hui la trobada d’estiu de ‘Dones amb Compromís’, una activitat que es posa en marxa per analitzar les mancances i oportunitats que es donen en matèria d’igualtat a la política actual i que, al mateix temps, serveix per a proposar accions específiques per a Compromís en este àmbit.

La jornada tindrà lloc durant el dia de hui a la seu universitària d’Alacant. La primera xerrada, a càrrec de Marta Sorlí, porta per nom ‘La dona en política’. La segona, amb el nom ‘Compartint experiències: treball participatiu’ és impartida per Anna Perpinyà i l’última, ‘Visibilitat i acció política de les dones’, la ofereix Bàrbara Peris.

Durant la vesprada tindrà lloc un debat obert a la seu de Compromís per Alacant i la jornada finalitzarà amb la tertúlia d’estiu ‘Violència de gènere: la xacra que no cessa’. Esta xerrada serà impartida per Olga Fuentes, catedràtica de Dret Processal a la UMH i experta en matèria de violència de gènere. Tindrà lloc a les 20.30 hores al Clan Cabaret.

La coordinadora de Dones amb Compromís a Alacant, María José Espuch, ha afirmat que “volem que la igualtat siga un dels punts forts de Compromís i per això hui també treballarem en propostes per a les pròximes eleccions, doncs entenem que la qüestió de gènere ha d’estar en l’ADN de la nostra formació i la nostra feina hui és aprofundir en este aspecte”.