Compromís li demana a Sonia Castedo que reflexione des de casa sobre si va a muntar un partit

El secretari de Compromís per Alacant ha demanat este matí a l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, “que reflexione sobre el seu futur polític des de sa casa ja que esta sembla ser la seua gran preocupació, tal i com està demostrant en les seues darreres declaracions, bé siga als mitjans de comunicació o a través de les xarxes socials”.

 

Segons Bellido, “a l’anormalitat democràtica que suposa tindre una alcaldessa assetjada pels casos de corrupció, ens trobem ara que dedica més temps a elucubrar sobre el seu futur polític dins o fora del PP”.

 

“Per això, i respectant les seues reflexions, entenem que seria millor per a les alacantines i alacantins que les fera des de sa casa i no ocupant una responsabilitat pública que fa temps que ha deixat d’exercir i que en estos moments embruta la imatge de la ciutat al lligar-se Alacant i corrupció en l’agenda mediàtica de l’Estat”, ha afegit.

 

En este sentit, el portaveu de Compromís per Alacant ha afirmat que “realitzem estes declaracions donat que l’alcaldessa pareix no escoltar el clam social i ciutadà que li demana que dimitisca de forma immediata, tal i com s’han sumat a reclamar últimament sectors empresarials”.

 

“Sembla més interessada en mantenir la morbositat sobre si seguirà en el PP que en treballar sobre els gravíssims problemes de la ciutat o donar un pas endavant de responsabilitat política amb la ciutat presentant la seua dimissió”, ha conclòs Ignasi Bellido.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *