Compromís pregunta al Govern sobre el cas de l’interventor municipal d’Alacant

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha explicat hui que “a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, anem a realitzar una bateria de preguntes parlamentaries al Govern central per a que es pronuncie sobre la sentència que obliga a l’Ajuntament d’Alacant a restituir a l’interventor municipal”.

 

Bellido ha recordat que “ara l’Ajuntament ha de retornar al seu càrrec a este interventor, que havia alertat en nombroses ocasions les irregularitats dels comptes municipals, i que va ser destituït en desembre de 2012 i reubicat com a tresorer, un càrrec amb que el guanyava al voltant de 20.000 euros menys”.

 

Alhora, el secretari local ha recordat que “mentre l’equip de govern portava a terme esta operació, l’aleshores tresorer era nomenat intervenor tot i no ser habilitat i, per tant, no podia desenvolupes estes funcions de manera regular”.

 

En este sentit, Ignasi Bellido ha apuntat que “volem que el Govern central aclarisca si té coneixement d’este cas, si és conscient de que s’havia nomenat per a este càrrec a una persona que no tenia l’habilitació i si té previst posar en marxa alguna mesura davant casos com este”.

 

Per al secretari de Compromís per Alacant, “és lamentable que, més enllà de la taca de la corrupció amb què este govern local condemna a la ciutat, també ens hagem convertit en un exemple de la nefasta gestió econòmica, plagada d’irregularitats i demostrant una més que òbvia ineptitud per part del regidor d’Hisenda, Juan Seva, que, d’altra banda, serà jutjat en setembre pel cas Lucentum”.

 

“I per tot això demanem una vegada més la dimissió d’este regidor”, ha conclòs

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *