Joves amb Compromís convoca demà una acció de protesta per demanar la dimissió de Sonia Castedo

Joves amb Compromís de l’Alacantí ha organitzat per a demà, 31 de juliol, una acció de protesta per exigir la dimissió de l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, imputada en el marc del cas Brugal. L’activitat tindrà lloc a les 13 hores en la plaça de l’Ajuntament, quan finalitze el ple municipal convocat per a demà.

 

Des del col·lectiu s’indica que “en els últims anys hem pogut comprovar la degradació progressiva i exponencial de la ciutat d’Alacant, de com es convertia en un vaixell a la deriva, sense model i sense idees, una situació agreujada per la crisi i que es fa visible en aspectes com l’augment de persones que viuen per sota del llindar de la pobresa”.

 

“Davant esta situació, les converses de les escoltes policials revelen com l’alcaldessa hauria configurat Alacant segons els interessos de l’empresari Enrique Ortiz, que acumula ja el 60 per cent del sòl lliure d’Alacant”, han afegit.

 

Per tant, els Joves amb Compromís de l’Alacantí apunten que “convoquem esta acció de protesta per a dir alt i clar que volem una ciutat sense amo, que Alacant no està en venda i que la ciutadania mereix uns representants polítics que porten a terme una gestió honesta i modèlica”.

 

El hashtag utilitzat per a esta convocatòria és #CastedoNiUnDiaMés.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *