Joves amb Compromís exigeixen la dimissió de Castedo i reivindiquen que Alacant no està en venda

Joves amb Compromís de l’Alacantí han realitzat hui una acció de protesta en la plaça de l’Ajuntament, mentre es desenvolupava el ple municipal per tal d’exigir la dimissió de l’alcaldessa, Sonia Castedo, imputada en el cas Brugal, i reclamar un altres model de ciutat, ja que Alacant no està en venda. El hashtag utilitzat ha sigut #CastedoNiUnDiaMes.

 

El col·lectiu de Joves, acompanyats d’altres membres de Compromís, han exhibit la pancarta ‘Benvingut a la República Independent de € Ortiz’ que els agents de la policia els impediren mostrar en l’anterior ple municipal. A més, l’han acompanyat d’una altra pancarta on es podia llegir ‘Sonia Castedo, Tú Sí que Sobres’.

 

Des de Joves amb Compromís volen denunciar que la situació que viu el consistori és insostenible i que la ciutadania mereix uns representants polítics que estiguen lliures de qualsevol sospita sobre corrupció, pel que Castedo ha de dimitir de manera immediata, i han recordat que al mal que l’alcaldessa fa a la imatge d’Alacant se suma la nul·la gestió municipal, precisament en un context de crisi en el que les institucions han de donar resposta urgent als problemes de la ciutadania.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *