L’alcaldable de Compromís a la ciutat d’Alacant, Natxo Bellido, va donar per fet que la ciutat viurà un canvi polític després de les eleccions de maig. I amb ell, es posaran fi als privilegis d’alguns. “Alacant deixarà de tenir amo molt aviat”, va sentenciar, en clara referència al constructor Enrique Ortiz.

El candidat de la coalició va recordar la multitud de trobades que ha mantingut amb col·lectius ciutadans per conformar el programa electoral, va elogiar a tots els components de la seva llista i va clamar tant el PP com contra l’oposició. No obstant això, va allargar la mà a altres forces polítiques d’esquerra per alinear el 25 de maig i desallotjar els populars de l’Alcaldia. “Volem confluir el dia després de les eleccions. Estarem al costat de tots aquells amb els que compartim compromisos programàtics”, va apuntar.

Natxo Bellido també va aprofitar la seva intervenció per elogiar tant a Mireia Mollà com també a Mónica Oltra. I va aixecar aplaudiments. “Cotino i Ortiz han anat a per elles. I sabeu el que va passar? Que els dos van perdre”, va assenyalar.

L’alcaldable, finalment, ha reiterat que Compromís té “el millor projecte possible per a la ciutat d’Alacant”.

Tret de la crónica del diari Información sobre l’acte de presentació de candidatures de Compromís al Club Información el 3 de març de 2015.