Compromís denúncia que l’ATE d’Ikea va en contra de l’equilibri comercial que propugna el PATSECOVA

El candidat a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha denunciat que l’ATE d’Ikea “és totalment contraria als valors que propugna el pla territorial està en tramitació per part de la Generalitat Valenciana i que parla del comerç de proximitat, d’equilibrar la densitat comercial i de sostenibilitat”.

“Des de Compromís volem saber què ha sigut del PATSECOVA, un pla que estava tramitant-se però que, com a tantes altres coses, estarà en un calaix i potser no volen traure-ho perquè allò que diu és totalment ho contrarie a l’ATE d’Ikea”.

IMG_20150325_140915

En aquest sentit, Natxo Bellido ha lamentat que el que hi ha darrere de la a l’ATE d’Ikea “és un megacentre comercial, dels majors d’Europa, i que al final tot és una excusa en la qual dóna igual la ciutat, els comerciants, i fins i tot els interessos d’Ikea, perquè al final el que hi ha darrere és el de sempre, el pelotazo del de sempre”.

Així mateix, el candidat ha instat a l’alcalde d’Alacant Miguel Valor, a que complisca amb el compromís que va adquirir de realitzar un informe sobre quins serien les implicacions per al comerç de proximitat de la ciutat de la instal•lació d’un megacentre comercial en la zona de Rabassa.

Després de conèixer que l’equip de Govern estudia exigir al promotor del megacentre que realitze inversions en la ciutat a canvi del benefici que li reportarà l’actuació i la despesa per a les arques municipals, Natxo Bellido ha remarcat que “el senyor Valor, el primer que ha de fer és complir la seua paraula”.

IMG_20150325_140407

“Abans de demanar nous informes, el que deu fer el senyor Valor és posar damunt de la taula l’informe que se va comprometre a realitzar i posar davant de la ciutat i dels comerciants sobre les implicacions d’un megacentre comercial en la zona de Rabassa, cosa que es va comprometre a fer i no ha fet”.

 

Bellido també ha recordat que “tampoc sabem res” de l’informe jurídic sobre Ikea que el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, també es va comprometre a demanar a l’Advocacia per a tenir la seguretat que la citada ATE es tramitava conforme a la legalitat.

Arxivat en: Alacant, Compromís per Alacant, Natxo Bellido, Propostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *