Compromís per Alacant insta a la resta dels candidats i candidates dels partits polítics que concorren a les pròximes eleccions municipals, al fet que participen en els debats que s’han programat per a confrontar públicament els seus respectius models de ciutat.

El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha defensat aquest dissabte que “en aquests moments, la democràcia i la nova política exigeixen transparència, estar al servei de la ciutadania i no amagar-se darrere de plasmes –en al•lusió a les pantalles de tv de plasma–ni darrere d’excuses de mal pagador”.

En la seua opinió, “el no acudir a aquests debats seria una falta de respecte a la gent, a les persones i a la democracia”. I qui no ho faça, ha afegit, “haurà d’explicar el perquè no ho fa, de què té por, què ha d’amagar per a no estar disposat o disposada a confrontar amb la resta de candidats i candidates quin és el seu projecte de ciutat per a les pròximes eleccions”.

   “Nosaltres, des de Compromís, ens comprometem a acudir a tots els debats als quals se’ns convide, i esperem que facen el mateix la resta de candidats i candidates, ja siguen del PSOE, del PP o de la formació que siga i exigim la seua assistència a tots els debats que s’organitzen”.