Compromís per Alacant ha presentat la seua candidatura municipal davant la Junta Electoral de Zona, una llista que “arreplega les diferents sensibilitats i la pluralitat de la coalició” i representa “la garantia del canvi per a portar noves polítiques i noves formes de fer política al pròxim Ajuntament d’Alacant”.

Després de presentar la llista per a la ciutat d’Alacant, el candidat a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido ha mostrat la seua satisfacció per encapçalar una candidatura que “va a ser decisiva en el canvi polític d’aquesta ciutat, una candidatura molt plural i molt preparada en la qual les dones i els homes de Compromís estem decidits a treballar al màxim”.
Tal com vénen fent durant tota la precampanya electoral, els components de la llista de Compromís duen a terme un complet programa d’actes de proximitat amb la ciutadania per a explicar “allò que som i a explicar sobretot quin és el projecte de futur per a aquesta ciutat”, ha afegit.

Natxo Bellido y Mª José Espuch con el listado de la candidatura de Compromís per Alacant
Per la seua banda, la número dos de la candidatura, María José Espuch, ha ressaltat que la llista presentada “arreplega les diferents sensibilitats i la pluralitat que formen part d’aquesta coalició a més de cinc persones independents que han volgut formar part d’ella i acompanyar-nos en aquesta aventura”.
La llista està composta per 18 homes i 17 dones, amb edats compreses entre els 19 i 64 anys. La mitjana d’edat de tota la candidatura és de 44 anys.

El més jove és Lluc Sirvent, de 19 anys, que ocupa el lloc 9 de la llista, mentre que el més longeu és Juan Castillo, de 64 anys, que ocupa el lloc 20.

 

  1. Natxo Bellido
  2. María José Espuch
  3. Sonia Tirado  
  4. Toni Arques
  5. Fernando Martínez    
  6. Carme Jorques        
  7. Concha Bru        
  8. Quique Tebar
  9. Lluc Sirvent
  10. Encarna García
  11. Rosa Pinto
  12. José Rovira Collado
  13. Mª Carmen Pérez
  14. Eloísa Sarrió
  15. Isaac Torregrosa
  16. Mamen Ibáñez
  17. Juan Manuel Rojas
  18. Mamen Molina
  19. Paco Castillo
  20. Juan Castillo
  21. Josep Bernabeu
  22. Yolanda Cerdà
  23. Robert Vilaplana
  24. Mª Eugenia Martínez
  25. Ismael Vicedo
  26. Loreto Brotons
  27. Gloria Gómez
  28. Tomàs Mestre
  29. Manuel Alcaraz

SUPLENTES

Noemi Mazón; Ángel Sánchez; Mª Carmen Oliver; Xavier Vilaplana; Aida Ruiz; Vicente Oltra i Abarca